Київський фаховий коледж туризму та готельного господарства
Навчальна практика ПТ
Програму навчальної практики розроблено у відповідності з Положенням про проведення практики здобувачів освіти вищих навчальних закладів України і затверджено на засіданні циклової комісії підприємництва, торгівлі та біржової діяльності спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», протокол № 1 від 07.09.2022р.
Дошка Padlet для частини практики "Організація та технолгія торгівельних процесів":
Товарознавство непродовольчих товарів (книги):
Програмою практики передбачено закріплення та поглиблення теоретичних знань шляхом вивчення асортименту книжкових видань магазину в розрізі окремих розділів літератури за різними класифікаційними ознаками, особливостей споживчих властивостей книжкових товарів, питань ціноутворення на видання різних розділів літератури, основних виробників книжкової продукції.
Мета практики: формування вмінь у вивченні асортименту видань різних розділів книжкових товарів, визначення шляхів розширення та поглиблення асортименту з метою максимального задоволення запитів споживачів.
Здобувачі освіти повинні вміти: вивчати та аналізувати асортимент книжкових товарів за допомогою різних методів, складати класифікацію товарів, визначати споживні властивості товарів та вимоги до якості книжкових товарів, основних виробників товарів, складати товарознавчу характеристику видань та анотовані списки літератури, характеризувати культурно-економічний район діяльності магазину, визначати групи покупців та характер їх запитів, аналізувати ціни на товари, визначати особливості маркування та зберігання книжкових товарів
Дошка Padlet для частини практики непродовольчих товарів:
Програма практики Непродовольчі товари:
Програмою практики передбачено вивчення асортименту, особливостей споживчих і конкурентоспроможності товарів, товарних знаків (марок), основних постачальників та виробників товарів (особливості асортименту та якості товарів, питання ціноутворення), діючої нормативно-технічної документації за асортиментом та якості товарів народного вжитку.
Основна мета практики: вивчення сучасного стану та шляхів розвитку ринку непродовольчих товарів, політики ціноутворення, нормативно-технічної документації, шляхів поліпшення асортименту та показників якості; факторів, які формували якість та асортимент товарів, споживчих якостей, виробників товарів, цін на товари та порядок їх перевірки, фактори, що впливають на якість товарів.
Здобувач освіти повинен вміти: аналізувати стан ринку товарів окремих груп, формувати асортимент з урахуванням сучасних вимог внутрішнього ринку, порівнювати види, марки товарів різних виробників, відбирати зразки товарів з партії, призначені для дослідження, розшифровувати маркірувальні позначки, перевіряти ціни на товари і визначати їх споживчі якості, оцінювати дію товару на здоров’я людини і навколишнє середовище, виявляти дефекти товарів.
Програма практики "Товарознавство продовольчих товарів"
Підписатися на:
Дописи (Atom)