Важливе значення у сучасному житті має безпечність харчових продуктів.
“Ми є те, що ми їмо”. Адже їжа найдивовижнішим чином впливає на наші розумові процеси. Від того, що ми з'їли, залежать не тільки наше самопочуття, але також і настрій та ясність мислення.
В рамках Всесвітнього дня якості студенти 31ПТБД, 32ПТБД, 41ХТ та 42ХТ групи під керівництвом викладача основ стандартизації - Бірюкової Олександри пройшли онлайн навчання на освітній платформі Prometheus «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач» створено та впроваджується в рамках проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» спільно з Міністерством аграрної політики та продовольства України та Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.
Тематика курсу:
1. Безпечність чи якість? Що регулює харчове законодавство?
2. Базові знання з НАССР – що необхідно знати перед впровадженням? Програми-передумови.
3. Розуміння та застосування принципів НАССР. Як уникнути типових помилок?
Всі студенти успішно склали всі завдання курсу й отримали сертифікати про завершення курсу «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач». Вітаємо з успішним завершенням, знання це сила!